Aktuelt

Foto: NEAS

Derfor setter Neas nabolaget først

Som en regional leverandør av lys i stua, strøm i stikkontakten og nett på mobilen jobber NEAS med å gjøre hverdagen enklere for folk i regionen. Den store drivkraften er lokalsamfunnet. Nå skal de bidra ytterligere til å styrke dette fellesskapet.

– Å sette «nabolaget først» er å svare på de forventingene som finnes i lokalmiljøet vårt. Vi har lyttet til behovene til menneskene rundt oss og ønsker å være med og realisere disse, sier Knut Hansen, Adm. Direktør i NEAS.

På samme lag
Neas har energien som skal til for å utnytte morgendagens teknologi, og nå ønsker de å være med og realisere drømmer i lokalsamfunnet på Nordmøre.

– Lokalsamfunnet er ikke bare drivkraften til alle som jobber her, det er noe hele regionen har til felles. Som en stor regional aktør har vi muligheten til å bidra på flere plan slik at folk velger å bo, vokse og utvikle seg i vårt lokalsamfunn. Det er vi alle tjent med. Det er ingen som klarer alt alene, men sammen får vi det til, sier Hansen.

Godt naboskap
Godt naboskap handler om å hjelpe hverandre. Det er en kraft både små og store lokalsamfunn er avhengig av for å sikre både trivsel og utvikling.

– Kraften i lokalsamfunnet ser vi overalt, i naboer som hjelper hverandre, i selskaper som sørger for at folk har en god jobb, i kunder som stiller krav, i mennesker som viser omsorg og i aktører som bruker sin posisjon til å løfte frem andre, sier Hansen.

– Vi jobber for at regionen skal være attraktiv for oss som bor her, for de som flytter hit og for at regionen frister å komme tilbake til for barna våre som reiser ut, studerer og får nye impulser, sier Hansen.

Forebygger floker i nabolaget
NEAS jobber daglig med å forebygge og løse floker i hverdagen til befolkningen på Nordmøre. En av de mange ansatte i NEAS som er ute og driver forebyggende arbeid er Kristine Punde Naastad.

– Min arbeidshverdag handler om å hjelpe kundene våre med å bruke strømmen riktig, det er blant annet et viktig ledd for å unngå brann. Ofte innebærer det sjekk av strøminntaket, varmtvannstanker og bruk av skjøteledninger – disse har vi funnet mange svidde og brente av, sier Kristine Punde, som jobber med tilsyn i Neas.

Les også:
Mer fra Vi som elsker Nordmøre:

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige