Aktuelt

SpareBank 1 Nordvest engasjerer seg i lokalsamfunnet. Her ser du bankansatte iført KBK drakter, bildet er tatt i forbindelse med en annonse.

Foto: SpareBank 1 Nordvest

Elsker fortsatt Nordmøre etter 181 år

Gjennom å være dyktig, nær og aktiv bygger SpareBank 1 Nordvest et godt grunnlag for kommende generasjoner.

SpareBank 1 Nordvest har vært med på opp- og nedturer på Nordmøre i snart 200 år. Nå sanser banksjef Odd Einar Folland (61) at pilene nok en gang stabiliserer seg riktig vei.

– I 181 år har vi vært opptatt av det som skjer rundt oss. Går det godt for markedet rundt oss, så går det godt for oss. Det er viktig at vi er med og videreutvikler markedet og regionen og skaper gode verdier med langsiktige briller på, sier Folland.

Hver dag jobber 110 ansatte for at SpareBank 1 Nordvest skal oppfylle sitt DNA. Bankens visjoner er nemlig DNA: dyktig, nær og aktiv. Det forplikter.

– Vi elsker kundene våre. Og skal de elske oss tilbake, så må de ha et grunnlag for å trives og for å skape verdier. Vi er en del av en felles symbiose. Samtidig skal vi være der i perioder det er vanskeligere å elske, være til stede og avhjelpe situasjoner, sier banksjefen.

Han er ikke i tvil om at motvinden mange står i og har stått i de siste årene vil løye.
– Det er viktig å forstå hvordan livet på Nordmøre alltid har vært. Det har bestandig gått i sykluser med opp- og nedturer. Men vi har tålmodige gener, og vet at det kommer gode tider etter dårlige. Det som ikke løser seg i dag, det tar vi i morra. Vi er opptatt av å bygge et godt grunnlag for kommende generasjoner. Vi tror på at kompetanse må deles mellom ulike bransjer, og det er vi med på å støtte, sier Folland.

– Vi sanser en dipp opp igjen nå. Det er mye positivt som skjer i våre omgivelser. Drivkraften vår er å skape god bolyst og god arbeidslyst på hele Nordmøre, avslutter han.


Les også:
Mer fra Vi som elsker Nordmøre:

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige