Aktuelt

Foto: Maiken Ohr

En stolt verdiskaper i regionen

Lokal forankring, lokalt engasjement og lokale kunderådgivere står sterkt hos forsikringsselskapet Gjensidige Forsikring Nordmøre og Romsdal.

For Gjensidige Forsikring Nordmøre og Romsdal skriver historien seg helt tilbake til 1841. De er et lokalt kundeeid forsikringsselskap som tilbyr økonomisk rådgivning innen forsikring og sparing. Og deres mål – ja, det er å skape trygghet gjennom å gi gode forsikringsløsninger til sine kunder.

Forsikringsselskapet er overbevist om at en region må ha et aktivt kultur- og idrettsliv for å også kunne utvikle et spennende næringsliv. Det er et samfunnsansvar Gjensidige tar på alvor. 

– Vi støtter lokal kultur og idrett gjennom Dugnadsløftet. Siden 2006 har vi delt ut i overkant av 55 millioner kroner til frivillige lag og foreninger på Nordmøre og i Romsdal, sier Randi Pedersen, salgssjef i Kristiansund.  

Pedersen vektlegger viktigheten av å bry seg for og med lokalsamfunnet. 

– Velger du Gjensidige Forsikring Nordmøre og Romsdal er du med på å utgjøre en forskjell lokalt. Det er vi veldig stolte av å kunne si.

Vi spurte salgssjefen hva som er det beste med å drive virksomhet på Nordmøre.
– Det er fantastisk å kunne være med å sikre verdier i en så flott region.

– Vi er heldige som får bo og virke på Nordmøre med den flotte naturen og det aktive kulturengasjementet. Dette er vi stolt av å kunne være en del av. For å fortsette å utvikle Nordmøre må vi gripe de mulighetene regionen gir oss. Det innebærer også å gi gründere økt fokus. Vi trenger folk som både ønsker og tør å satse her, sier hun.

Det er både bedrifter og lag på Nordmøre som inspirerer Gjensidige, hvor Vestbase, Operaen i Kristiansund og KBK stikker seg ekstra ut.

– KBK inspirerer oss gjennom sin langsiktige satsing som er kronet med elitespill. Og Operaen inspirerer oss gjennom sine mange flotte operaoppsetninger og samt rollen de i større utstrekning har tatt i senere år som regional aktør, sier hun.

Les også:
Mer fra Vi som elsker Nordmøre:

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige