Aktuelt

Foto: Maiken Ohr

Gir Nordmøre grobunn til å vokse

Ved å ligge i front med bredbåndsutvikling og modernisering av strømnettet vil NEAS være med nordmøringene inn i framtida.

Internettkapasitet er i dag en av de viktigste faktorene for fortsatt framgang i Norge. Vi streamer og velger i større og større grad hva vi vil se på TV når vi vil se det. Hustelefonene er på vei ut. Brannvarsling, husalarmen og låsen på ytterdøra kan styres via nettet. Og bredbånd kan faktisk være avgjørende for om eldre mennesker kan bo hjemme lenger. Derfor tar NEAS jobben sin på alvor.

– Vi er veldig opptatt av hvilke tjenester et hus har bruk for i framtida. Vi vil være med på å gjøre hverdagen enklere for folk gjennom hele livsløpet, forteller divisjonssjef hos NEAS, Ole J. Rugset (51). 

Bredbånd til folket

NEAS ønsker å være i front med å utvikle Nordmøre, og er stolt av å ha lokale eiere. NEAS er opptatt av å handle med lokale samarbeidspartnere for at regionen skal fortsette å vokse.

– ­Vi må sørge for at vi får ungdommen hjem, og for at det skal skje må alt ligge til rette for at de har noe å komme hjem til. Det vi leverer er infrastruktur og fremtidsrettede strøm- og bredbåndtjenester. Slik gir vi grobunn for oppstart av bedrifter også uten for bykjernen, forteller Rugset.

Innovasjon

NEAS ønsker å stille opp for lokalsamfunnet. Derfor er selskapet opptatt av både å utvikle lokale talenter innenfor idrett og kultur, og seg selv.

– Hvis vi ikke utvikler oss videre er det farlig. Derfor er det viktig at vi hele tiden setter kundene i sentrum og er i forkant. Innovasjon er, og må være, en drivkraft i selskapet vårt, samtidig som vi skal ivareta det lokale servicen vi vet kundene våre setter pris på, sier Rugset.

Les også:
Mer fra Vi som elsker Nordmøre:

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige