Aktuelt

Foto: «Vi som elsker Nordmøre»

Gjør drømmer til virkelighet

I 25 år har Geir Mork (58) vært kunderådgiver i SpareBank 1 Nordvest. Nyetablerte Jan Roger (25) og Anne Renate (22) takker Geir for at boligdrømmen deres er blitt virkelighet.

– Jeg må ha med noe til dem.

Geir Mork stikker innom Bunnpris på Kongens plass i Kristiansund og kommer ut med en påskegul bukett med tulipaner. For første gang skal han besøke et par han har hjulpet med å kjøpe sin første bolig.

– De har jo tross alt flyttet inn i sitt første hus, sier Geir.

Det tok Jan Roger Kaplanski og Anne Renate Svensli flere år før de endelig fant og vant sin første enebolig. De søkte rådgivning i flere banker før valget falt på SpareBank 1 Nordvest.

– Å snakke med Geir er som å snakke med en ærlig venn. Da vi møtte ham første gangen forsto vi at han var en som ville hjelpe oss og ikke bare fortelle oss hvor håpløs vår situasjon var. Sammen fant vi en løsning, og det er vi veldig takknemlige for, forteller Jan Roger Kaplanski.

Forrige lørdag flyttet de sammen med katten Pondus inn i sin 128 m2 store enebolig på Frei utenfor Kristiansund. Nå er planen å male litt i noen rom og på sikt pusse opp badet. Geir satte stor pris på å få komme og se huset, og ikke minst på de hyggelige ordene fra kundene sine. Det er gjennom sin jobb som kunderådgiver at Geir kan gi sitt bidrag til vekst på Nordmøre.

– Jo mer tilfredse kundene er, jo bedre har jeg det. Er alt på plass, er det bare å gi gass, og da strekker jeg meg så langt jeg kan, sier Geir Mork.

Les også:
Mer fra Vi som elsker Nordmøre:

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige