Aktuelt

Foto: Inger Johnsen

Lokal revisjon og kompetanse

Det største revisjonsselskapet med hovedkontor utenfor Oslogryten finner vi her på Nordmøre. Det er kortreist. Har inngående lokalkunnskap – og svært høy kompetanse.

Med kontorer i Kristiansund, Surnadal, Aure, Sunndal, Tingvoll og Molde – og ansatte som er bosatt i 7 ulike kommuner på Nordmøre, så er gjengen i Nordmøre Revisjon aldri langt unna kundene sine. To av de som reiser mest er administrerende direktør, Toril Ulfsnes, og statsautorisert revisor, Thomas Bjørseth. De er begge partnere i Nordmøre Revisjon, og har mange års erfaring i ryggen.

– Det er viktig for oss å være representert på Nordmøre og Romsdal. Gjennom våre lokale kontorer så kjenner vi godt kundene våre, lokalsamfunnene, oppturene, utfordringene og mulighetene som er her, sier Ulfsnes.  

Kortreist kompetanse
Det er mye kompetanse i veggene hos Nordmøre Revisjon. Selskapet sine 42 ansatte tilbyr kortreist revisjon og rådgivning til sine rundt 1500 kunder.

– Vi er tilstede gjennom våre kontorer, men er også veldig mye ute og besøker kundene våre som holder til der vi ikke har et fysisk kontor. Gjennom vår tilstedeværelse kan vi tilby våre kunder høy kompetanse lokalt. Det handler om å være der det skjer, og å forstå kundenes hverdag og behov, sier Bjørseth.

Det er lett å tenke at revisorer kun jobber med tall, men slik er ikke tankesettet til de ansatte i Nordmøre Revisjon.

– Vi er revisorer, men vi jobber med mennesker. Det er noe av det som gjør jobben vår så interessant og spennende. Vi har mange dyktige ansatte som  innehar høy og relevant kompetanse til å bistå bedriftene gjennom tykt og tynt.

Med hjerte på Nordmøre
Tilstedeværelse og arbeidsplasser. Det ligger i kjerneverdiene til Nordmøre Revisjon. Bedriften har hatt kontorer rundt om på Nordmøre siden selskapet ble etablert i 1989, og flere skal det bli.

– I motsetning til mange bedrifter som sentraliserer sin virksomhet om dagen, er vi svært opptatt av å beholde det som gjør oss sterk, og det er den kortreiste kompetansen, sier Ulfsnes.

Det er ikke bare det at de har hovedkontor utenfor Oslogryten som skiller Nordmøre Revisjon fra de andre store revisjonsselskapene i Norge. Den største differensierende faktoren er at de har bygd opp et stort og sterkt fagmiljø med lokal forankring på små plasser. Så selv om Nordmøre Revisjon er i en bransje i stor utvikling, med store endringer i teknologi, kundemønster og digitalisering – ser revisjonsselskapet, med røttene godt plantet på Nordmøre, lyst på de kommende årene.    

– Vi skal fremdeles være lokalisert på Nordmøre og i Romsdal. Vi skal være kortreist og tilgjengelig. De kloke hodene og den gode løsningen skal kundene alltid finne hos oss, avslutter Ulfsnes.

Les også:
Mer fra Vi som elsker Nordmøre:

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige