Aktuelt

Foto: Vi som elsker Nordmøre

- Opptatt av hele Nordmøre hele tida

Sjefredaktøren i Tidens Krav har som mål at leserne skal elske hele Nordmøre.

Alle lesere har sterke meninger om lokalavisa si. Og ofte er tilbakemeldinga at det skrives for lite om den enkeltes hjemplass. Men for Tidens Krav, som er den eneste som favner hele Nordmøre, er det en forutsetning å engasjere bredt.

– Det som er bra for nabokommunen er også bra for din egen kommune, men det under forutsetning av at det finnes en felles stolthet av at Nordmøre er én region. Det handler om å ta vare på vår felles identitet, sier sjefredaktør Ole Knut Alnæs (50).

Identitet

Tidens Krav har et opplagstall på 11 500. Sjefredaktør Alnæs ønsker at avisa skal være opptatt av det nordmøringene er opptatt av.

– For at Nordmøre skal utvikle seg videre, tror jeg det er viktig at vi er stolte av å være nordmøringer, at vi både støtter og bruker hverandre. Vi må ikke la kommunegrenser stå til hinder for at alle skal få glede av fellesskapet som er her. Nordmøre er identiteten vår, sier Alnæs.

Stå sammen

I 110 år har Tidens Krav vært den viktigste meningsbæreren på Nordmøre. Avisa var aldri i tvil om å bli med på «Vi som elsker Nordmøre» - kampanjen.
– Selv om de fleste nyhetene fra enkeltkommuner er viktigst for de som bor i den aktuelle kommunen, så mener vi at nyheter fra alle kommunene er viktig for alle på Nordmøre, fordi det handler om hvem vi er. Står vi sammen kan vi få til mye mer, sier Alnæs.

Les også:
Mer fra Vi som elsker Nordmøre:

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige