Her Bor Vi

Foto: Frode Hansen

Stikk UT!

Publisert: 7. juni 2017 kl. 07.04

Det er Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, og Friluftsrådet Sunnmøre som står bak det som nå er en felles turkassetrim for totalt 30 av fylkets kommuner. Stikk Ut-sesongen varer fra 1. mai til 31. oktober, i løpet av den tiden kan folk boltre seg mellom totalt 381 turmål i fylket. 

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal har 17 medlemskommuner, ny av året (2018) er Aure kommune.

Alle Stikk UT!-turer har et skilt ved starten av turen og en turkasse på turmålet. I turkassen finner man en turbok, hvor man kan skrive navnet sitt, og et kodekort med Stikk UT!-koden for det aktuelle turmålet. Man kan registrere alle turene elektronisk på stikkut.no. I tillegg er alle Stikk UT!-turene rangert etter vanskelighetsgrad, hvor grønne og blå turer er lette, og røde og svarte turer er mer krevende. Det er et Stikk UT!-turmål for alle.

Stikk UT har også et opplegg for de spreke bedriftene på Nordmøre og i Romsdal, Stikk UT!-bedrift. Stikk UT!-bedrift ble lansert i 2016 og er en fantastisk mulighet til å skape trivsel, samhold og gode fellesopplevelser i det som ofte er en hektisk arbeidshverdag.

Det er mange nordmøringer, både familier, venner og kollegaer, som konkurrer i hvor mange Stikk UT!-turer de går i løpet av en sesong. Et herlig tilbud som skaper engasjement, turglede og trivsel for nordmøringer i alle aldersgrupper.

 

Kilde:

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

Les også:
Mer fra Vi som elsker Nordmøre:

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige