Her Bor Vi

Foto: Frode Hansen

StikkUT!

Publisert: 7. juni 2017 kl. 07.04

En ny Stikk UT-sesong er godt i gang. Det er Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, og Friluftsrådet Sunnmøre som står bak det som nå er en felles turkassetrim for totalt 30 av fylkets kommuner. Stikk Ut-sesongen varer fra 1. mai til 31. oktober, i løpet av den tiden kan stikk UT-brukerne boltre seg mellom totalt 381 turmål i fylket. 

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal har 17 medlemskommuner, ny av året (2018) er Aure kommune.

Alle Stikk UT-turer har et skilt ved starten av turen og en turkasse på turmålet. I turkassen finner man en turbok, hvor man kan skrive navnet sitt, og et kodekort med Stikk UT-koden for det aktuelle turmålet. Man kan registrere alle turene elektronisk på stikkut.no. I tillegg er alle Stikk UT-turene rangert etter vanskelighetsgrad, hvor grønne og blå turer er lette, og røde og svarte turer er mer krevende. Det er et Stikk UT-turmål for alle.

Stikk UT har også et opplegg for de spreke bedriftene på Nordmøre og i Romsdal, Stikk UT-bedrift. Stikk UT-bedrift ble lansert i 2016 og er en fantastisk mulighet til å skape trivsel, samhold og gode fellesopplevelser i det som ofte er en hektisk arbeidshverdag.

Det er mange nordmøringer, både familier, venner og kollegaer, som konkurrer i hvor mange Stikk UT-turer de går i løpet av en sesong. Et herlig tilbud som skaper engasjement, turglede og trivsel for nordmøringer i alle aldersgrupper.

 

Kilde:

Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

Les også:
Mer fra Vi som elsker Nordmøre:

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige