Her Bor Vi

Foto: Andre Gjørven

Toppidrettsveka 2017

Publisert: 15. august 2017 kl. 20.51

Et symbol på ekte nordmørsk gründerskap!

Toppidrettsveka er et elitearrangement for rulleskiløpere, hvor det kun deltar seniorklasser og noen av Norges beste juniorer. Torsdag 17. august er det sprint damer og herrer i Aure sentrum og fredag 18. august er det fellesstart damer og herrer til Brekka – før det hele avsluttes med sprint og finale i Trondheim.

Toppidrettseventyret i Aure startet i 2005. Det tok ikke lang tid før både utøvere og publikum hadde forelsket seg i arrangementet, og i 2008 ble de første internasjonale løperne invitert til å delta. Siden den gang har Toppidrettsveka utviklet seg ytterligere og flere kommuner har blitt en del av eventyret.

Arrangementet står som et godt eksempel på drivkraften og entusiasmen som finnes på Nordmøre. Det er en ettertraktet begivenhet for både utøvere, lokalsamfunn og publikum – både de som har møtt opp for å heie fram utøverne og de som følger spent med på tv-skjermen.

Deltakerlisten til Toppidrettsveka 2017 har navn som Petter Northug og Heidi Weng, i tillegg finner vi også nordmøringene Kristoffer Berset, Jo Svinsås og Jonas Aasbø.

Det er forventet rundt 50.000 tilskuere på Aure og i Trondheim, og for de som ikke kan ta turen så sender NRK direkte fra Toppidrettsveka hver dag.


Kilder:
toppidrettsveka.no
tk.no
NRK

Les også:
Mer fra Vi som elsker Nordmøre:

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige