Aktive aktører, bevisste forbrukere

En positiv kampanje av format som vil løfte oss!

«Vi som elsker Nordmøre» handler om å fokusere på det som binder oss sammen og de unike kvalitetene vi har, uansett hvor i regionen vi bor. Det handler om å tydeliggjøre identiteten vår, uavhengig av fylker, kommunegrenser og naboregioner. Det handler om stolthet.

«Vi som elsker Nordmøre» skal vise frem unike opplevelser, produkter og attraksjoner på Nordmøre. Vi skal vise frem alt vi har å være stolte av – alt du bare finner her på Nordmøre. Vi vil skape bevisste forbrukere som handler mer lokalt, men vi vil også bygge bevissthet rundt hva det vil si å være nordmøring.

Nordmørsbunaden er vårt største symbol på identitet og tilhørlghet. Dette ene symbolet forener oss og viser oss hvor stolte vi er av regionen vår. Det handler om å være flinke til å finne og vise fram disse unike symbolene som vi er så inderlig stolte av.

Om noen spør en nordmøring om dialekten er fra Trøndelag, er vi alle snare med å svare at nei, vi er fra Nordmøre. Det er en sterk identitet knyttet til vårt (riktignok trøndske) målføre. Ingen skal ta oss for å være noe annet enn det vi er.

Vi trekkes i forskjellige retninger, men Nordmøre består som kulturell referanseramme, som vår historiske identitet – og som noe vi alle kan være stolte av. Vi er stolte av å være nordmøringer – enten vår framtidige region kommer til å hete Møre og Romsdal, Vestlandet, Midt-Norge eller Trøndelag. En gang nordmøring – alltid nordmøring.

Alle som gjerne vil vise sin kjærlighet til Nordmøre ved å handle lokalt, skal få vite om mulighetene og fordelene som finnes der ute.

Vi skal hjelpe hver forbruker med å bli en ambassadør for regionen, uansett hvor i landet de bor. Samtidig skal «Vi som elsker Nordmøre» hjelpe bedriftene til å bli tydeligere på hvordan de utøver sitt aktive samfunnsansvar. Vi skal hjelpe dem å skape opplevelser kundene ikke vil glemme.

Bevisste forbrukere, stolte innbyggere og aktive aktører skaper gode lokalsamfunn. Gode lokalsamfunn sikrer fremtiden vår.

Takk for at du elsker Nordmøre.
Takk for at du handler lokalt.

Deltakere

KNN
Bedriftspartner
Operaen i Kristiansund
Amfi
Nordmøre Revisjon
Sunndals næringsselskap
SpareBank 1 Nordvest
Tidens Krav
Vestbase
Kruse Larsen
NEAS
Nordea
Gjensidige